03 Ekim 2022 İngilizce Seviye Tespit Sınavı İsim Listeleri

Yeni Kayıt yaptıran tüm öğrencilerin katılması zorunlu olan İngilizce SeviyeTespit Sınavı (İSTS) 03 Ekim 2022 tarihinden Bilgisayar laboratuvarlarında ve Amfilerde (listede ismi olmayan öğrenciler için) yapılacaktır.  Sınav talimatlarına ve isim listlerine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Lütfen Dikkatlice Okyunuz:

1. Daha önce seviye belirleme sınavına girmiş öğrenciler bu sınava GİRMEYECEKLER. Girseler dahi önceki sınavdan aldıkları puanlar dikkate alınacaktır.
  2. Sınav saatinden en az 30 dakika önce sınavın yapılacağı alanda olmalısınız.
  3. Sınav bir seviye belirleme sınavıdır ve  iki amacı vardır:
  4. a. İngilizce Hazırlık okuyacak öğrencilerin hangi seviyede eğitim alacağını belirlemektir.
  5. b. Zorunlu İngilizce Hazırlık okuyacak öğrencilerin 4-5 Ekimde yapılacak sınava girebilmeleri için bu sınavdan en az 50 puan almaları gerekmektedir.
  1. Amfilerde sınav girecek öğrenciler (listede ismi olmayan ve başvuruda bulunan öğreniler için) yanlarında mutlaka kurşun kalem ve silgi bulundurmaldırlar.
  2. Her öğrenci yanında mutlaka öğrenci kimlik kartı veya geçerli bir kimlik kartı  bulundurmalıdır.
  3. Sınav sonuçları aynı gün "https://yabancidil.nisantasi.edu.tr" adresinden duyurulacaktır.
  4. İSYS'den 50 ve üzerinde puanalan öğrenciler 4-5 Ekim 2022 tarihinde yapılacak İngilizce Yeterlik Sınavı'na gireceklerdir. İsim Listeler burada verilen aynı web adresinde yayınlanacaktır.
  5. Eğer burada yayınlanan listede isminiz yok ise sınav günü danışmada görevli öğretim elemanına başvurunuz.

Başarılar Dileriz.