17-19 Eylül Hazırlık Programı Sınavları Öğrenci Listesi ve Sınav Yönetmeliği

Değerli Öğrenciler,

Sınava girecek olan öğrencilerin listesi ve sınav yönetmeliğine dair bilgilere aşağıda ulaşabilirsiniz. Her iki belgenin dikkatlice incelenmesi önemle tavsiye edilir.

17 Eylül İngilizce Seviye Belirleme Sınavı Öğrenci Listesi 11.00 listesi için TIKLAYINIZ

17 Eylül İngilizce Yeterlilik Sınavı 1 Öğrenci Listesi 13.00 listesi için TIKLAYINIZ

17 Eylül İngilizce Yeterlilik Sınavı 1 Öğrenci Listesi 15.00 listesi için TIKLAYINIZ

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi İngilizce Seviye Belirleme/ Yeterlilik Sınavı Yönetmeliği

1. Giriş Saati:
    • Öğrencilerin sınavın başlamasından en az 30 dakika önce sınav yerinde olmaları gerekmektedir.
  2. Geciken Öğrenciler:
    • Sınav başladıktan sonra öğrencilerin sınav salonuna girmelerine İZİN VERİLMEYECEKTİR. Herhangi bir kesintiyi veya diskalifiyeyi önlemek için dakik olmak çok önemlidir.
  3. Kimlik:
    • Tüm öğrenciler, sınava gelirken Öğrenci Kimlik Kartı veya fotoğraflı kimlik belgesi (pasaport gibi) bulundurmak zorundadır. Geçerli kimlik belgesi ibraz edemeyen öğrencilerin sınava girmesine İZİN VERİLMEYECEKTİR.
  4. Sınav Yapısı:
    • Sınav, Dinleme bölümü ile başlayacak, Kelime ve Dilbilgisi bölümleri ile devam edecek ve Okuma bölümü ile sona erecektir.
  5. Sınavdan Çıkmak:
    • Öğrencilerin sınav bitimine kadar sınıftan çıkmalarına izin verilmez.
  6. Sınav Yeri:
    • Öğrencilerin, sınavdan önce ilan edilen öğrenci listesine göre belirlenen sınıfta sınav olmaları gerekmektedir.
  7. Süre:
    • Sınavın toplam süresi 60 dakikadır. Öğrencilerin tüm bölümleri bu zaman diliminde tamamlamaları gerekmektedir.
  8. Elektronik Cihazlar:
    • Cep telefonları ve diğer elektronik cihazların sınav alanında kullanımı kesinlikle yasaktır.
  9. Cevap Kağıtları:
    • Öğrencilerin cevaplarını işaretlemeleri için kurşun kalem kullanmaları gerekmektedir.
  10. Disiplin Politikası:
    •  Herhangi bir kopya teşebbüsünde YÖK öğrenci disiplin yönetmeliği kapsamında (madde 7-8) yaptırım uygulanacaktır

Öğrencilerin, düzgün ve adil bir sınav süreci sağlamak için bu yönetmeliklere titizlikle uymaları beklenmektedir.