Hazırlık Programı ve İngilizce 1-2 Derslerine Katılacak Öğrencilerimiz, Kullanıcı Seminerine Davetlisiniz!

Değerli Öğrenciler,

2024-2025 akademik yılında hazırlık programına katılacak ve İngilizce 1 ile İngilizce 2 derslerini alacak öğrencilerimiz için, Macmillan, Cambridge ve UES yayınevleri iş birliğiyle 11 Ekim 2024 tarihinde bir kullanıcı semineri düzenleyeceğiz.

Seminerde, eğitim materyalerinin etkin kullanımı konusundaki önemli bilgileri edinme fırsatını bulacak ve ders süreçlerinizi destekleyecek kaynakları tanıyacaksınız. Seminer, interaktif bir ortamda gerçekleştirilecek olup, katılımcılara merak ettikleri soruları sorma imkânı sunacaktır.

Seminer çevrim içi olarak düzenlenecektir. Detaylar ve bağlantılar kısa süre sonra sizinle paylaşılacaktır.

Kayıtlı öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, bu değerli fırsatı kaçırmamanızı öneriyoruz.

Görüşmek üzere!

Yabancı Diller Bölümü