90 (212) 210 10 10

DUYURULAR

Hazırlık Sınıfı Öğrencilerinin Dikkatine!

Sevgili Öğrenciler,

İngilizce Hazırlık Sınıfı 3. Modülü, üniversite senatomuzun almış olduğu karara uygun olarak hibrit şekilde gerçekleştirilecektir. Dileyen öğrencilerimiz Maslak Neotech Kampüsümüzde yüz yüze verilecek olan eğitime katılabilir, programı uzaktan takip etmek isteyen öğrencilerimiz 2. Modülde olduğu gibi senkron olarak sunulacak olan derslere katılabilirler.

1. Modülde eğitiminize nasıl devam etmek istediğinize dair, önümüzdeki günlerde websitemiz üzerinden sizlerle bir anket paylaşıyor olacağız. Lütfen anketi doldurarak, 3. Modül boyunca dersleri uzaktan mı, kampüste mi devam etmek istediğinize dair tercihinizi bizlerle paylaşınız.

Önemli Tarihler

1. Modül Kur Sonu Sınavları:

25 Şubat 2021 Saat:11:00  Yazılı Sınav

26 Şubat 2021 Saat: 11:00 Konuşma Sınavı

Yeterlik Sınavları (B1 kurunu başarı ile tamamlayan tüm öğrenciler girebilir)

1 Mart 2021 Saat: 11:00

2 Mart 2021 Saat: 11:00

3 Modül Derslerin Başlama Tarihi (Detaylar websitemiz üzerinde ilen ilecektir. )

10 Mart 2021 Çarşamba

Sınavlarınızda başarılar ve sağlıklı günler dileriz.

Not: Yeterlik sınavında başarılı olan ve Bahar Döneminde 1. Sınıfa başlayacak olan öğrencilerimiz, Yeterlilik Sınav sonuçların ilan edilmesinden hemen sonra, öğrencisi oldukları bölüm sekreterlikleri ve bölüm başkanlıkları ile irtibat kurarak; ders kayıtlarını ivedilikle tamamlaması gerekmektedir.

Yabancı Diller Koordinatörlüğü’

Apply Nişantaşı