İngiliz Dili ve Edebiyatı ve İngilizce Mütercim Tercümanlık Öğrencilerinin Dikkatine!

İngiliz Dili ve Edebiyatı ve İngilizce Mütercim Tercümanlık öğrencilerinin girebileceği İngilizce Hazırlık Muafiyet sınavı 21.10.2022 Cuma günü saat 15:30’da Bilgisayar Laboratuvarı 4’te başlayacak olup çevrimiçi test sınavından sonra öğrenciler saat 16:30’da C185 numaralı sınıfta yazılı sınava gireceklerdir. Son olarak öğrencilerimiz yazılı sınavdan sonra sözlü sınava alınacaklardır. Sınav puan hesaplaması ` test bölümü, yazılı, sözlüden oluşacak şekilde hesaplanacaktır. Geçme notu 100 üzerinde 75 olan sınavda öğrenciler bu sınav sonucuna göre ya muaf olacak ya da seviyelerine göre tekrar hazırlık gruplarına alınacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.