İngilizce Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınav Duyurusu

Değerli Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz,

2021-2022 akademik yılında yeni kayıt yaptıran İngilizce hazırlık öğrencileri için düzenlenen İngilizce Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı tarihleri;

• 5 Ekim 2021 Salı saat 10 : İngiliz Dili ve Edebiyatı ile İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümü öğrencileri haricindeki tüm öğrenciler,
  • 7 Ekim 2021 Perşembe saat 10: İngiliz Dili ve Edebiyatı ile İngilizce Mütercim-Tercümanlık bölümü öğrencileri,

Yeterlilik ve Seviye Belirleme Sınavı Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü’nde yüz yüze gerçekleştirilecek olup sınıf-öğrenci dağılımı en geç 4 Ekim'de websitesinden duyurularda yayınlanacaktır.  Sınava katılmak zorunlu olmamakla birlikte katılmayan öğrencilerimiz otomatik olarak  A1 (başlangıç) sınıflarına yerleştirilecektir.

Sınava katılım için herhangi bir ek başvuru yapılmasına gerek bulunmamaktadır, 2021-2022 akademik yılında yeni kayıt yaptıran her İngilizce hazırlık programı öğrencisine bu sınava katılma hakkı tanınacaktır.

Sınavla ilgili her türlü soru ve sorun için prep@nisantasi.edu.tr adresine mail gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.