90 (212) 210 10 10

HABERLER

Dil Öğrenimine Doğru Bir Yolculuk: Öğrencilerimiz için Etkili Kullanıcı Semineri!

2024-2025 akademik yılında hazırlık programına katılacak ve İngilizce 1 ile İngilizce 2 derslerini alacak öğrencilerimiz için, Macmillan, Cambridge ve UES yayınevleri iş birliğiyle 11 Ekim 2024 tarihinde etkili bir kullanıcı semineri düzenlendi. Bu seminerde, öğrencilerimiz eğitim materyalerinin etkin kullanımı hakkında değerli bilgiler edinerek, ders süreçlerini destekleyecek kaynaklarla tanışma fırsatı buldular. Etkinlik, katılımcıların aktif katılımını sağlamak amacıyla interaktif bir ortamda gerçekleştirildi.

Bu tür etkinliklerin, dil öğreniminde motivasyonu artırması ve öğrencilerimizin başarılarına katkıda bulunması amacıyla devam etmesi planlanmaktadır. Tüm katılımcılara teşekkür eder, yeni dönemde başarılar dileriz!

Yabancı Diller Bölümü

Apply Nişantaşı