HABERLER

Nişantaşı Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü ve Oxford University Press Webinarı - Covideal Education

Covideal Education adı altında Nişantaşı Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü ve Oxford University Press ortaklığında gerçekleştiğimiz webinarımız son derece başarılı ve verimli geçti. İki seans halinde farklı seviyelere uygun hazırlanmış olan webinarımızda katılımcı Christopher Sheen ve Koordinatörlerimizden Kubilay Gitmişoğlu'nun moderatörlüğünde, Covid 19 salgını günlerinde, evden ders çalışmak ve İngilizce bilgisini geliştirmek adına değerli bilgiler verildi.

Öğrencilere yönelik Oxford University Press tarafından ilk kez gerçekleştirilen webinarda, yüksek sayıda öğrencimizin %70'e yakın etkin katılımı Oxford University Press yetkilileri tarafından da büyük beğeni topladı.

HABERLER